Gamestudio - ***** Grand Hotel - Huis ter Duin - Noordwijk

Dé locatie om bedrijfsuitjes, meetings, vrijgezellen activiteiten te organiseren. 


Over de gamestudio

RL Racing's game studio, gelegen in het vijfsterren Grand Hotel Huis ter Duin in Noorwijk, biedt een unieke en spannende ervaring voor zowel bedrijven als individuen. De studio beschikt over zes professionele sim racing setups, waarmee bezoekers de opwinding van hoge snelheid kunnen ervaren in een realistische en immersieve omgeving.

Naast de racing setups beschikt de studio ook over geavanceerde apparatuur en technologie, waaronder geavanceerde motion simulators, high-definition beeldschermen en professionele stuurwielen en pedaalsets. Dit stelt voor een authentieke race-ervaring die echt ongeëvenaard is.

De studio is ook uitgerust om bedrijfsvergaderingen en evenementen te organiseren, waardoor een unieke en onvergetelijke omgeving ontstaat voor teambuilding, productlanceringen en meer. Het luxe Grand Hotel Huis ter Duin biedt een scala aan faciliteiten en diensten, waaronder wereldklasse eten en accommodatie.

Of u nu een professionele racewagenrijder bent die zijn vaardigheden wilt verbeteren of een groep collega's zoekt voor een leuke en spannende teambuilding activiteit, RL Racing's game studio heeft voor iedereen iets te bieden. Met zijn toonaangevende technologie en onovertroffen omgeving is het de perfecte bestemming voor iedereen die de opwinding van racen wilt ervaren.