Full-Motion sims - Tim en Tom - Coronel's Adventure

Unieke ervaring in vijf bewegende full motion simulatoren!


Hoe werkt het?

Bij RL Racing kun je terecht voor een unieke en realistische racingsimulator-ervaring. Onze volbewegingssimulators zijn gelegen in Adventure Park Tim en Tom Coronel en zijn beschikbaar voor klanten uit heel Nederland.

Met onze state-of-the-art simulatoren kun je jezelf inleven in de wereld van de raceauto's en de adrenaline van de racebeleving ervaren. Onze simulators zijn voorzien van de meest moderne technologieën zoals een volbewegingsstelsel, een realistische cockpit en een grote scherm om de racebeleving te versterken.

Onze simulators zijn geschikt voor zowel professionele coureurs als liefhebbers van de race-ervaring. Onze simulators zijn gebaseerd op de meest populaire racebanen over de hele wereld, waaronder Monza, Silverstone, Nürburgring en vele anderen.

Onze simulator-sessies duren 15 minuten en kosten slechts 12,50 euro per ticket. Dit is een unieke kans om de ultieme racingsimulator-ervaring te beleven zonder de hoge kosten en risico's van echt racen.

Of je nu een professionele coureur bent of gewoon op zoek bent naar een opwindende ervaring, bij RL Racing zit je goed. Koop nu je ticket en kom langs voor een onvergetelijke ervaring.